SEVEN



- Títol Original: Seven

- Director: David Fincher

- Guionistes: Andrew Kevin Walker

- Productor: Arnold Kopelson, Phyllis Carlyle

- Música: Howard Shore

- Duració: 127 minuts

- Gènere: Thriller, misteri, crim

- Any de Producció: 1995

- País de Producció: Estats Units

- Lloc de Gravació: es va gravar principalment a Los Àngeles, Califòrnia.


 -Actors Principals:

- Brad Pitt: Detectiu David Mills

- Morgan Freeman: Detectiu William Somerset

- Gwyneth Paltrow: Tracy Mills

- Kevin Spacey: John Doe

- R. Lee Ermey: Capità


 -Sinopsi:

Seven segueix dos detectius de la policia, el veterà William Somerset i el novell David Mills, mentre investiguen una sèrie d'assassinats brutals inspirats en els set pecats capitals: gola, avarícia, peresa, luxúria, orgull, enveja i ira. La pel·lícula es desenvolupa en una ciutat plujosa i fosca, creant una atmosfera opressiva que reflecteix la desesperació i corrupció moral que envolta els crims. Els detectius es veuen immersos en un joc macabre orquestrat per un assassí intel·ligent i metòdic, John Doe, que els desafia a confrontar els seus propis dimonis interns mentre intenten aturar la seva sèrie d'assassinats.


Opinió:

Seven és un thriller captivador i inquietant que destaca per la seva atmosfera fosca, la direcció magistral de David Fincher i les actuacions impressionants del seu repartiment principal. Brad Pitt i Morgan Freeman ofereixen interpretacions convincents com a dos detectius amb perspectives i experiències contrastants, aportant profunditat i complexitat als seus personatges. Kevin Spacey, en el paper de l'antagonista John Doe, crea un vilà memorablement fred i calculador que augmenta la tensió i el suspens de la pel·lícula.


El guió d'Andrew Kevin Walker és intel·ligent i ben estructurat, amb girs argumentals que mantenen l'espectador en suspens fins al final sorprenent i impactant. La música de Howard Shore subratlla perfectament l'ambient de la pel·lícula, augmentant la sensació de terror i desesperació.


La fotografia de Darius Khondji i la direcció artística contribueixen a crear una atmosfera opressiva i claustrofòbica, amb una paleta de colors foscos i una il·luminació tenebrosa que reflecteixen el to de la història. La pel·lícula aborda temes profunds com la moralitat, la corrupció i la natura del mal, oferint una reflexió sobre la condició humana que perdura més enllà del seu desenllaç.











Comentarios

Entradas populares